Sidebar

Jplayer doesn´t work on Foundation template

5 years 7 months ago #2271 by Matthias
Hello,
JPlayer doesn´t work with my template. I use JoomberUI based on Siege Engnine working with Foundation. I tested it with Standard template, everything is fine. So If I delete the link Jquery Lib 2.1.0.min.js the player is working, but the template not. If I use the playlist it works, but using the „one player for all“ alternative, the progress bar is gone and I can´t use the player. May you got an idea how I get this running?

Please Log in to join the conversation.

5 years 7 months ago #2272 by gfisch
You can have a look at this page www.mymuse.ca/toubleshooting/html5-player-is-messed-up .

And try turning off mootools, at least for MyMuse.

If that doesn't work, send a superadmin login to This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. and we'll have a look.

El Gordo
Mymusinator

Please Log in to join the conversation.

5 years 7 months ago #2275 by Matthias
Replied by Matthias on topic Jplayer doesn´t work on Foundation template
Thanks for the Link, I found it yesterday, but it doesn´t help me anyway.
The Site is still managed localy, I will transfer and send Login data via mail

Please Log in to join the conversation.

5 years 7 months ago #2279 by Matthias
Replied by Matthias on topic Jplayer doesn´t work on Foundation template
<script>
$(document).ready(function(){
$(document).foundation();
});
</script>

fixed it

Please Log in to join the conversation.

5 years 7 months ago #2281 by gfisch
Sweet! That would have taken me a while to find. :)

El Gordo
Mymusinator

Please Log in to join the conversation.

Time to create page: 0.284 seconds
Powered by Kunena Forum