Sidebar

Preview no longer playing

1 year 10 months ago #3052 by KristalAudio
Preview no longer playing was created by KristalAudio
Hi again Gord,

The preview on my products is no longer working...

See for instance: kristalaudio.com/index.php/music/childre...sejo-tevelis-i-miska

I've tried to inspect the element, and the error message I get is:
"Failed to load resource: the server responded with a status of 404 ()"

And then the link to the preview is very long and strange, for example:
kristalaudio.com/?option=com_ajax&module...-i-miska-preview.mp3

Whereas in the backend of MyMuse the preview path is: /home/krist602/public_html/kristalaudio.com/images/A_MyMusePreviews/children-s/isejo-tevelis-i-miska/

I was using a component called Extra Watch to track visitors. I have tried uninstalling the component in hopes of rectifying the situation, but it didn't work. (I hope I uninstalled all instances.)

Not sure what else to do... Any thoughts?

Kind thanks,
Kristina 

Please Log in to join the conversation.

1 year 10 months ago #3053 by gfisch
Replied by gfisch on topic Preview no longer playing
When I try to play the preview directly

https://kristalaudio.com//images/A_MyMusePreviews/children-s/isejo-tevelis-i-miska/01-isejo-tevelis-i-miska-preview.mp3

I get redirected to

kristalaudio.com/?option=com_ajax&module...-i-miska-preview.mp3

And the page says:
LogicException: Module mod_extrawatch_agent is not published, you do not have access to it, or it's not assigned to the current menu item.

Seems to be something with mod_extrawatch.

El Gordo
Mymusinator

Please Log in to join the conversation.

1 year 10 months ago #3056 by KristalAudio
Replied by KristalAudio on topic Preview no longer playing
Thanks for taking a look, Gord.

Yeah, I guess it's an issue with Extra Watch. 

Still stumped as to how to resolve it...

Will keep trying...

Kristina

Please Log in to join the conversation.

Time to create page: 0.319 seconds
Powered by Kunena Forum